Vita: Pécsi Ildikó vagy Pártos Csilla hibázott?

Vita: Pécsi Ildikó vagy Pártos Csilla hibázott?

0

Nagy visszhangot váltott ki cikkünk, amelyben Pécsi Ildikó és Pártos Csilla peréről írtunk. A kommentben sok olvasónk mondta el...

Nagy visszhangot váltott ki cikkünk, amelyben Pécsi Ildikó és Pártos Csilla peréről írtunk. A kommentben sok olvasónk mondta el véleményét.  

Szomorú, ha egy válás okán odáig jutnak egy család tagjai, hogy acsarkodva állnak egyással szemben a bíróságon. Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla ügye évek óta húzódik, asszonytartás, ingatlanok sorsa a tét. A két fél, mint arról a Bors szerdán beszámolt, kedden nézett farkasszemet a bíróságon, s a színésznő annyira elmérgesedettnek látja a viszonyt, hogy furcsa kijelentést tett unokájáról, az ügyet leginkább elszenve­dőről.

– Már biztosan meg sem is­merném. Évek óta nem láttam. Nincs nekem már unokám és menyem sincs. Nekem csak felperesem van – mondta kollégánknak a bíróság folyosóján Pécsi, aki éppúgy megszenvedi a válás utáni hercehurcát, mint unokája.

 

Ám kijelentése még az internetes hozzászólókat is szíven ütötte, cikkünkhöz rengeteg komment érkezett. „Ne csodálkozzon, hogy az unoka szóba se áll vele. Ennyi ingatlanból igazán jutna az unokának is. A gyerektartás meg kötelező” – írta egy hozzászóló.

„Itt a legnagyobb vesztes az unoka. Nincs sem apukája, sem nagyszülei. Mivel az idősebbek a bölcsebbek, mindenképpen nekik kell megtartani a békességet! De hogy az apuka gyerektartást sem fizetett, és a művésznő ehhez még asszisztált, sőt a lakásból is tűnjenek el, ez mindennek a teteje! Ha Lajoskámmal megdolgoztak érte, a legjobb helyen maradna az unokánál. Mire már nekik a sokadik ház?” – fogalmazott egy másik olvasónk. És akadt olyan is, aki szerint Pécsi egyenesen lelketlen, amiért ilyen helyzetbe sodorta vér szerintijét.

Pécsiről: „Ne csodálkozzon a színésznő, hogy az unoka szóba se áll vele” © Bánkúti Sándor

 

Természetesen olyan is akadt, aki éppen Pártos Csilla viselkedésében látja az áldatlan állapot okát: „Pécsi Ildikó egy elismert, remek színésznő, aki megdolgozott a vagyonáért. Csilluka betelepedett oda, szégyen, amit művel. Szerintem örüljön, hogy betelepedhetett, mit követelget? Igaza van a művésznőnek!” – írta.

Pécsiről: „Ne csodálkozzon a színésznő, hogy az unoka szóba se áll vele” © Bánkúti Sándor

 

Mint ismert, a művésznőt volt menye, Pártos Csilla perelte be azután, hogy egy forint gyerektartást sem kapott a válást követően Szűcs Csabától, a mű­vésznő fiától. A férj a válás kezdetén azt mondta, mindenét a szüleinek ajándékozta, így semmit sem tudott követelni Csilla, így került a képbe Pécsi Ildikó – tőle kéri a pénzt Csilla, de már családtámogatás címén.

Forrás: www.borsonline.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!