Válassz egy képet és nézd meg, mit árul el rólad!

Válassz egy képet és nézd meg, mit árul el rólad!

0

A piros szín többek között az öröm és az életerő színe, mely sok szempontból jelen van a természetben is.  Válaszd ki a neked legjobban tetsző képet...

A piros szín többek között az öröm és az életerő színe, mely sok szempontból jelen van a természetben is. 

Válaszd ki a neked legjobban tetsző képet és nézd meg, mit ír rólad:

 

1. Csendes és nagyon kreatív ember vagy. Meg kell erősítened az egyéniségedet, mert túlságosan érzékeny vagy. Néha azt érzed, hogy a te nézeteid nem egyeznek a többi ember nézeteivel, és ezáltal nem is értenek meg téged. Tanuld meg, hogy a különbözőséget meg kell érteni és tiszteletben kell tartani. Nem lehet mindenki olyan gondolkodású, mint te. 

2. Nagyon céltudatos ember vagy. Szeretnéd, hogy az életed biztos alapokon nyugodjon, és azoknak az élete is, akiket a legjobban szeretsz. Túl sokat gondolkodsz a jövődön és ezért szorongsz. A szorongástól nagyon gyorsan megszabadulhatsz. Tudatosítsd magadban, hogy ez itt a MOST, és itt kell élned!

3. Nagyon racionális ember vagy, aki nagyon maximalista is. Mindig azt teszed, amit jónak látsz. Ha a dolgaid nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd, mindig arra törekszel, hogy úgy alakítsd a dolgokat, ahogy a legjobb neked. Ha van egy feladat, amit nem egyedül kellene megoldanod, akkor sem vársz a többiekre, mert azt gondolod, hogy úgysem csinálnák meg tökéletesen, így kezedbe veszed az irányítást. Állítsd fel a határaidat! Nem kell mindent egyedül megoldanod! Jobban oszd be az idődet és így sokkal teljesebb és boldogabb életet élhetsz.

4. Sokoldalú, lelkes ember vagy, aki szeret mindent kipróbálni. Nagyon gyorsan működik az elméd, így párhuzamosan egyszerre több mindennel foglalkozol, de így egy kicsit szétszórt vagy. Nem szereted az egyhangúságot, szereted, ha kihívások elé állít az élet. A legnagyobb értékednek a szabadságot tartod. Optimista ember lévén kerülöd a problémás helyzeteket, mert arra vársz, hogy megoldódik magától. Tegyél magadért, hiszen ezekből a helyzetekből tanulsz.

Jóportál

lostest.com

 
► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!