Telihold idején a cigánykártya ereje még erősebb! Válassz egy kártyát, hogy megtudd, mi a sorsod

Telihold idején a cigánykártya ereje még erősebb! Válassz egy kártyát, hogy megtudd, mi a sorsod

Még ma is kiolvashatod belőle a jövődet. Azt tartják, hogy Telihold idején a jövő pontosabban kiolvasható a cigánykártyából. A világ energiája és az...

Még ma is kiolvashatod belőle a jövődet.

Azt tartják, hogy Telihold idején a jövő pontosabban kiolvasható a cigánykártyából. A világ energiája és az ő fénye, mely a tegnapi éjszuakán jelen volt, felerősíti a kártyákban és a jóslásban rejlő mágikus energiákat, és még ma is hat.

Nézzük azt a három kártyát, mely szorosan összefügg a Teliholddal, és melyeket jó, ha te is ismersz!

Az összes cigánykártya közül, a Szerencse, a Remény és a Féltékenység rendelkezik a legnagyobb ható erővel a Telihold idején. Nézd meg, és a lelkiállapotodnak megfelelően, válassz egyet a három kártya közül, és hallgasd meg az üzenetét!

Szerencse – mulandó, és nem láncolhatod magadhoz, ha nem hiszel saját erődben. Telihold idején igyekezz kihasználni minden szerencsés helyzetet, így soha nem maradsz üres kézzel.

Ha a Remény – kártyáját húztad, azt jelenti, hogy tele vagy új tervekkel. Minden esélyed megvan rá, hogy ezek a tervek valóra váljanak, de a Telihold figyelmeztet arra is, hogy tanuld meg magad mögött hagyni a kudarcaidat, felejtsd el az eddig elkövetett hibáidat és bízzál jobban önmagadban.

Amíg nem sikerül megküzdened a múlt szellemeivel, és nem békülsz ki azokkal az emberekkel, akik téged bántottak, nem tudsz a saját jövődre koncentrálni. A Remény csak akkor adhat erőt számodra, ha a jövőbe tekintesz!

Ha a Féltékenység – jellemzi jelenlegi lelkiállapotodat, akkor talán ez azt jelentheti, hogy többet szeretnél megtudni a jövőbeli szerelmi kapcsolataidról.

A Telihold azonban arra figyelmeztet téged, hogy soha ne hagyd magad a féltékenység által vezérelni, mert a lelked megreked a harag szintjén és nem tud majd onnan felemelkedni. Használd ki a Telihold szép pillanatait és feledd el a féltékenységet. Tegyél meg mindet annak érdekében, hogy újra meghódítsd szíved választottját és meglátod, sikerülni fog!

(Filantropikum)

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!