Szörnyű baleset: autópályára zuhant egy kisrepülőgép

Szörnyű baleset: autópályára zuhant egy kisrepülőgép

0

Szörnyű baleset: autópályára zuhant egy kisrepülőgép   Los Angeles egyik legforgalmasabb autópályájára zuhant a repülőgép /Fotó:...

Szörnyű baleset: autópályára zuhant egy kisrepülőgép

 

Los Angeles egyik legforgalmasabb autópályájára zuhant a repülőgép /Fotó: Youtube              

     

Los Angeles – Két emberrel a fedélzetén zuhant az autópályára egy kisrepülőgép.


 

Borzalmas baleset borzolta a kedélyeket Los Angelestől nem messze, Orange megyében. A reggeli csúcsforgalomban, 9 óra 30 perckor lezuhant egy repülőgép az autópályára. A szerencsétlenségben csodával határos módon a pilóta és az utasa sem sérült meg, viszont a baleset során egy személygépkocsiban keletkezett kisebb anyagi kár – írja a Bild.de.

A szóban forgó Cessna 310 típusú repülőgép a John Wayne repülőtérről szállt fel, majd néhány perccel az indulás után a pilóta pánikolva tudatta az irányítótoronnyal, hogy elromlott a gép jobboldali hajtóműve. A pilóta megkapta a szükséges engedélyeket a leszálláshoz a reptéren, de ez nem sikerült, mivel a légikikötő melletti legforgalmasabb autópályára zuhant.

","image_url":"http://i1.ytimg.com/vi/rU6q9t0Q6T8/mqdefault.jpg","youtube_id":"rU6q9t0Q6T8"}}" data-run-module-isrun="1">

A helyszíni amatőr videófelvételen jól látható, hogy a gép a hasán csúszott a kocsik között, és azonnal lángra kapott.

A történtek után kiderült, hogy a repülőt egy hatvan év körüli férfi vezette, utastársa szintén ugyanilyen idős hölgy volt. A két embert a tűzoltők kihúzták az égő roncsból és kórházba szállították őket. A hajtómű meghibásodásáról egyelőre nincs pontos információ.

Forrás: www.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!