Segíts elkapni őket! Minden megosztás számít!Fegyveres rablás Debrecenben: ők lehetnek az elkövetők - fotó

Segíts elkapni őket! Minden megosztás számít!Fegyveres rablás Debrecenben: ők lehetnek az elkövetők - fotó

0

Készpénzt és műszaki cikkeket lopott el egy debreceni lakásból két férfi, akiket fegyveres rablás miatt keresnek. Fegyveres rablás bűntett...

Készpénzt és műszaki cikkeket lopott el egy debreceni lakásból két férfi, akiket fegyveres rablás miatt keresnek.

Fegyveres rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsota Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a 31 éves, hajdúhadházi Rákóczi Imre Endre és a 32 esztendős, nyíregyházi Alföldi Tamás ellen. A police.hu információi szerint a támadók 2016. november 4-én, 21 óra 10 perc körül egy debreceni lakásba behatolva fegyverrel fenyegették meg az ott lakó hölgyet, akitől készpénzt és műszaki cikkeket tulajdonítottak el. Az eset után a rendőrök azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit, akik ellen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot adott ki.

Rákóczi Imre Endrét (balra) és Alföldi Tamást fegyveres rablás miatt keresi a rendőrség /Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy amennyiben bárki információval rendelkezik a bűncselekménnyel kapcsolatban vagy a képen látható személyek tartózkodási helyét illetően jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Segíts elkapni őket! Minden megosztás számít! - VIA 

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!