Orvosa majd elájult, amikor meglátta, mit művelt magával Balázs Klári

Orvosa majd elájult, amikor meglátta, mit művelt magával Balázs Klári

0

Orvosa majd elájult, amikor meglátta, mit művelt magával Balázs Klári       Nem csupán Korda Györgynek volt lesújtó véleménye felesége...

Orvosa majd elájult, amikor meglátta, mit művelt magával Balázs Klári

   

 

Nem csupán Korda Györgynek volt lesújtó véleménye felesége húzásáról, orvosa is megerősítette: Balázs Klári meggondolatlan volt.

        FOTÓ: TV2    Egyik szilveszter délutánján törte el bokáját Balázs Klári, aki természetesen egy időre gipszcsizmába kényszerült. Az énekesnő az édesanyjától megmaradt kerekesszékben közlekedett küszöbök nélküli velencei házukban. Egy ideig. Hiszen nem sokáig bírt a a kötöttséget.

Három hét telt el, amikor úgy gondolta, ő saját autóval megy az esedékes orvosi vizitre. Fogott egy metszőollót, levágta lábáról a gipszet, befáslizta a törött végtagot, s befurikázott a kórházba. Dr. Magyari Zoltán professzor nam akart hinni a szemének, amikor meglátta, mit művelt a betege, s csak megerősítette, amit Korda György mondott indulás előtt, miszerint felesége nem normális. Mára szerencsére javult annyira az állapota, hogy az első fellépést is tudta vállalni.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!