Orbán Viktor vészjósló bejelentése - A tét komoly

Orbán Viktor vészjósló bejelentése - A tét komoly

0

Orbán Viktor vészjósló bejelentése - A tét komoly   Orbán Viktor /Fotó: MTI         Két súlyos történelmi kérdés...

Orbán Viktor vészjósló bejelentése - A tét komoly

 

Orbán Viktor /Fotó: MTI        

Két súlyos történelmi kérdés feszegeti ma Európa egységét - jelentette ki a miniszterelnök a Fidesz-frakciónak a nemzeti konzultációt kísérő "Álljunk ki Magyarországért!" országjáró rendezvénysorozata keddi záróeseményén, Budapesten.

 

Az első az illegális bevándorlás problémája, amelyet megalapozottan szoktunk újkori népvándorlásnak nevezni. A másik kérdés, hogy milyen jövő felé tartunk: Brüsszel Európája vagy a nemzetek Európája felé - mondta Orbán Viktor.

Hozzátette: a tét komoly, ezért mindkét kérdésben óriási erők feszülnek egymásnak.

 

A multikulti dugába dőlt, ennek árát most az összes európai uniós tagállammal, köztük Magyarországgal akarják megfizettetni - jelentette ki a kormányfő. A nyugati országokba oktalanul beengedett migránsokat most szét akarják osztani azok között, akik megvédték magukat, és nem engedték be őket a saját országukba, mint például Magyarország - tette hozzá Orbán Viktor.

Közölte: Magyarország azt javasolja, hogy a migránsokat ne osszák szét Európán belül, hanem szállítsák ki őket Európából.

Mi, akik a nemzetek Európáját akarjuk, nem euroszkeptikusok, hanem eurorealisták vagyunk - mondta Orbán, aki szerint az eurorealisták nem homokra, hanem sziklaszilárd alapokra akarják építeni az Európai Uniót. Csak egy ilyen politikai talapzat van, és ez az európai nemzetek valósága. Ma az unió ezen alapokon áll - tette hozzá.

A miniszterelnök leszögezte: egyetlen nemzetnek sem adhatják parancsba, hogy kikkel éljen együtt a saját országában, ez csak a nemzetek szuverén döntése lehet.

Forrás: www.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!