Orbán Viktor: Hadüzenetet kapott Magyarország

Orbán Viktor: Hadüzenetet kapott Magyarország

0

Budapest - Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió 180 perc című reggeli műsorában beszélt arról, hogy szerinte az egyetlen maffiaszerűen működő...

Budapest - Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió 180 perc című reggeli műsorában beszélt arról, hogy szerinte az egyetlen maffiaszerűen működő hálózat Magyarországon Soros Györgyé.

A kormányfő úgy fogalmazmazott, reagálván a milliárdos tegnapi véleménycikkére, amelyben Soros azt írta „csodálom a magyarok bátorságát, amivel szembeszállnak Orbán maffiaállamának szemfényvesztésével és korrupciójával” - egy olyan fontos és jelentős eleme van a magyar közéletnek, amely nem átlátható, ez pedig "a Soros-féle maffiaszerű hálózat" és annak "ügynökszervezetei". Emellett pedig, akárcsak Deutsch Tamás, Orbán is konkrét hadüzenetnek nevezte a milliárdos írását.

A miniszterelnök azt is mondta, hogy Soros György magyarországi támogatói végre akarják hajtani a "pénzügyi spekuláns" programját, a migránsok beengedését.

Orbán Viktor a 180 percben Soros-ügynöknek nevezte emellett a teljes baloldalt, külön megemlítve Botka László szegedi polgármestert, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, aki bejelentette, hogy le fogja bontani a határkerítést.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!