Nem mindenkinek van ez a vonal a tenyerén, ha neked igen, az ezt jelenti:

Nem mindenkinek van ez a vonal a tenyerén, ha neked igen, az ezt jelenti:

Nem mindenkinek van ez a vonal a tenyerén, ha neked igen, az ezt jelenti: Hirdetés A tenyérjósok már többszáz éve olvasnak az ember...

Nem mindenkinek van ez a vonal a tenyerén, ha neked igen, az ezt jelenti:

Hirdetés

A tenyérjósok már többszáz éve olvasnak az ember tenyeréből, és megmondják a sorsod.  A legújabb kutatások  megerősíti, hogy vegyük komolyan a tenyér vonalainak jelentését, mert az emberi kéz rengeteg információt hordoz.

Nem minden embernek  egyforma a  tenyere. Eltekintve a négy fő vonaltól, néhány embernek  a középső és a gyűrűs ujja alatt van egy rövid ívelt vonal. Ez a kis görbe vonal, leírhat egy egész kört, vagy két rövidebb külön vonal is lehet. Ez a közismert nevén Vénusz kör vagy szerelem öv.

Ne aggódj, ha nincs ilyen vonal a tenyereden, ez azt jelenti, hogy, nem fogsz csalódni, mert általában ez a vonal olyan emberek tenyerén van, akik nagyon érzékenyek, és hajlamosak maguknak problémákba keveredni szerelmi téren. A tenyérjósok szerint, ha ez a vonal egy kört zár, az nagy szerelmi  csalódást jelent.

De abban az esetben ha van ilyen vonalad, úgy tekints a szerelmi csalódásaidra, mint leckékre, amiket az élet tanít, próbáld meg megtalálni az összefüggést közöttük, hogy tanulhass belőlük.  Ha ez a vonal  nem összefüggő, ez azt jelenti, le fogod küzdeni a szerelmi nehézségeket, légy türelmes.

Több félkör, más ujjak alatt: azt jelenti, hogy érzékeny, érzelmes ember vagy.

A szív vonal, a négy nagy tenyérvonal egyike, a középső ujjnál kezdődik, és a kis ujjnál ér véget.

Melyik a te szívvonalad?

1) Ha ez a szívvonalad,akkor az intelligens, ambiciózus, és független ember vagy. Jó az ítélőképességed és jó döntéseket hozol. Előfordulhat azonban, hogy önző és anyagias vagy. Használd ki a jó tulajdonságaidat, hogy javítsd a kommunikációdat.

2) Ha ez a szívvonalad, te figyelmes, kedves és megbízható ember vagy. Bár hajlamos vagy túlságosan érzelmileg átadni magad a dolgoknak. Fontos, hogy tudd, mikor kell megállj parancsolni magadnak.

3) Ha ez a szívvonalad, akkor te elégedett ember vagy és jól érzed magad a szerelmi életedben, akkor is, ha kapcsolatban vagy és akkor is ha nem.  Boldog vagy.

4) Ha ilyen a szívvonalad, akkor te egy  te egy gondoskodó, nyugodt, melegszívű ember vagy, aki tele van jó szándékkal. Önfeláldozó, önzetlen típus vagy.

Via healthylifevision.com

Forrás: aztbeszelik.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!