Mély gyászáról vallott a magyar színész: "A lelkemben olyan űrt hagyott maga után, amit nem tudok, és nem is akarok betemetni"

Mély gyászáról vallott a magyar színész: "A lelkemben olyan űrt hagyott maga után, amit nem tudok, és nem is akarok betemetni"

Négy komoly műtét és felesége elvesztése nagyon megviselte a színészt. Nagyon nehéz időszak áll Cserhalmi György mögött. A színész három éve...

Négy komoly műtét és felesége elvesztése nagyon megviselte a színészt.

Nagyon nehéz időszak áll Cserhalmi György mögött. A színész három éve elveszítette a feleségét, és több betegséggel is megküzdött. Erzsébet hiányát soha nem fogja tudni feldolgozni, de lánya és a két unokája visszaadta az életkedvét.

"Eljátszom, hogy már minden stimmel, de ha egymagam vagyok, bizony még nagyon vigyázva lépegetek. Megjártam a hadak útját, az a négy műtét alaposan kikészített. Sorolom. Elsőre a bal térdembe kaptam protézist, majd a gerinccsatornámat kellett szűkíteni. Amikor már arra gondoltam, vége a kórházlátogatásoknak, három csigolyámat cserélték ki, és hogy teljes legyen a paletta, nemrég kaptam egy új térdkalácsot is" - mondta a Borsnak a színész, majd őszintén beszélt arról is hogy felesége halálán soha nem fogja tudni túltenni magát.

"Három éve, márciusban ment el Erzsébet, akinek hiányát soha nem fogom feldolgozni A lelkemben olyan űrt hagyott maga után, olyan gödröt „ásott” bennem, amit éle­temben nem tudok, és nem is akarok betemetni." – sóhajtott fel a színész.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!