Megvette ezt a rozsdás csuklós Ikarus buszt., de amilyen luxus exkluzív pubot csinált ebből, hű látni kell

Megvette ezt a rozsdás csuklós Ikarus buszt., de amilyen luxus exkluzív pubot csinált ebből, hű látni kell

0

 Bus Pub ötlete 2016-ban született meg, és több mint egy év kemény munkája után sikerült felújítani és átalakítani egy csuklós Ikarus buszt. A...

 Bus Pub ötlete 2016-ban született meg, és több mint egy év kemény munkája után sikerült felújítani és átalakítani egy csuklós Ikarus buszt. A végeredmény egy exkluzív kocsma lett, mely az országot járva a legkülönbözőbb fesztiválokon szolgálja ki a vendégeket.

A sörözőnek átalakított régi vasúti kocsik és a modern Food truck-ok világában meglepő, hogy pont ez a fajta Bus Pub kombináció, mi a legkevésbé tipikus. A cél nem is lehetett más, mint egy egyedi vendéglátóhely létrehozása, amely új színt visz a jelenleg is erős kocsmamezőnybe.

Az ötlet? Adta magát. Megálmodói régóta buszokkal dolgoznak, szabadidejükben szívesen söröznek, így elég volt ezt a két dolgot összesimítani,írja a kocsma.blog.hu

Az 1987-es Ikarus 280-as busz előéletéről annyit tudni, hogy igazán aktív éveiben Óbudán járt, majd a kötelező szolgálati ideje után a BKV árverésre bocsátotta. Új tulajdonosai kívülről-belülről ismerik a típust, maguk intézték a 16,5 m hosszú, 12 tonnás, 210 lóerős busz felújítását, vezetik egyik helyről a másikra, és állnak be új funkciójában a pult mögé.

A felújítás során az egészet újjá kellett építeni. Az egy évig tartó munka során voltak nehéz időszakok, a téli hidegtől kezdve az anyagok beszerzéséig, de szerencsére sikerült mindent megoldani.

A kívülről élénk pirosban pompázó busz körülbelül 30 férőhelyes. A vendégek nagy része kényelmes kanapékon foglalhat helyet, emellett a busz előtt 30-35 embernek van még hely a sátor alatt elhelyezett padokon. A belső tér szolgáltatja a hely exkluzivitását. Rossz idő esetén fűthető, melegben klímás, benne WIFI, a telefonok töltésére USB-csatlakozók, és hamarosan 2 db tévékészülék.

Telefon: +36 20 914 9329Facebook: Web: http://buspub.hu/

Forrás: kocsma.blog.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!