Megdöbbentő, mikor kezdődik idén a tavasz! Ezt senki sem várta!

Megdöbbentő, mikor kezdődik idén a tavasz! Ezt senki sem várta!

0

Mikor lesz vége a mí­nu­szok­nak? Vajon fa­gyok vár­nak ránk még már­ci­us­ban is? Mu­tat­juk, mit jó­sol­nak a me­te­o­ro­ló­gu­sok.   A...

Mikor lesz vége a mí­nu­szok­nak? Vajon fa­gyok vár­nak ránk még már­ci­us­ban is? Mu­tat­juk, mit jó­sol­nak a me­te­o­ro­ló­gu­sok.

 

A január az év egyik legkellemetlenebb hónapja: távol már a karácsony, de még reménytelen tél van. Remek híreink vannak mindenkinek, aki már alig várja a tavaszt! Olyat ígér az előrejelzés, ami még a várakozásodat is megkönnyíti majd!

Kevés mínuszt még ki kell bírnunk, de már csak napok kérdése, hogy a hátunk mögött tudhassuk a tél nehezebb részét. Január utolsó hete még fagypont alatti hőmérséklet mutat, ezt követően viszont szép fokozatosan a melegedés veszi át az irányítást. Az Időkép előrejelzése szerint a február 7-8 fok körüli maximumokkal lesz elviselhető, és már éjjel sem kell számítanunk fagyokra.

időkép

Az accuweather előrejelzése ennél kicsivel szigorúbb. Ők úgy látják, hogy február eleje még kicsit hűvösebben indul, ami viszont utána jön, az nagyon is biztató. Nézd csak:

 

Ha hihetünk az előrejelzésnek (reménykedni márpedig szabad!), akkor március már egyenesen nagyszerű lesz. Átlag feletti hőmérsékletre és sok-sok napsütésre számíthatunk.

Eső persze esik majd olykor, de mennyivel elviselhetőbb ez, ha a hőmérő higanyszála már 15 fok körüli értékeket mutat.

Már márciusban is számíthatunk rá, hogy a megszokottnál enyhébb lesz az idő, de áprilisra ugyanezt a tendenciát látják a meteorológusok. Akár a 20 fokot is súrolhatják alulról a nappali maximumok.

Az előrejelzések szerint tehát kimondottan kellemes, enyhe és többnyire derűs tavaszra várhatunk, ami nagyon is ránk fér a rekordot döntögető hidegek után.

accuweather    

Forrás: ripost.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!