Meg­törte a csen­det Tor­gyán Jó­zsef öz­ve­gye: Nem te­met­jük el Jós­kát!

Meg­törte a csen­det Tor­gyán Jó­zsef öz­ve­gye: Nem te­met­jük el Jós­kát!

0

Ha­tal­mas a fáj­da­lom és az űr Ma­rika szí­vé­ben! Va­sár­nap vá­rat­la­nul el­hunyt a po­li­ti­kus, öz­ve­gye még min­dig nem tudta fel­fogni a...

Ha­tal­mas a fáj­da­lom és az űr Ma­rika szí­vé­ben! Va­sár­nap vá­rat­la­nul el­hunyt a po­li­ti­kus, öz­ve­gye még min­dig nem tudta fel­fogni a tör­tén­te­ket, sok­kos ál­la­pot­ban van! Az ope­rett­mű­vésznő arról me­sélt a Ri­post­nak, min megy most ke­resz­tül. Dr. Tor­gyán Jó­zsef 84 éves ko­rá­ban tá­vo­zott...

   

 - Alig két nap telt el a tragédia óta. Nagyon nehéz lehet most megszólalni. Miért döntött úgy, hogy mégis kiáll a nyilvánosság elé, és beszél a fájdalmáról?

 - Nagyon bántana, ha valótlanságok jelenelennének meg a sajtóban. Először és utoljára szólalok meg, hogy a színtiszta igazság maradjon meg az emberek emlékezetében!

Fotó: Szabolcs László    

- Mi történt a férjével? Pár héttel ezelőtt súlyos szívritmuszavarral került kórházba. Van ennek köze a tragédiához?

Nagyon hamar elment Klapka után, és ugyanolyan szép halála volt, mint neki: csendben elaludt. Jóska az utolsó percig dolgozott. Még aznap is lement az irodába, hogy leírja a gondolatait. Végső óráiban is hajtotta a tettvágy: a Független Kisgazdapártot mindenáron szerette volna feléleszteni.

- Beszélt valaha arról a családnak, hogy milyen búcsúztatót szeretne?

Hamvasztjuk Jóskát, temetés nem lesz...

Forrás: ripost.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!