Köszönöm - Itt az Országos Mentőszolgálat vezetőjének levele, amit a veronai tragédia után írt

Köszönöm - Itt az Országos Mentőszolgálat vezetőjének levele, amit a veronai tragédia után írt

0

Ez nagyon szép, így beszél az a vezető aki értékeli a beosztottjait és azok munkáját. Elismerésem!! Levelet írt munkatársainak Csató Gábor, az...

Ez nagyon szép, így beszél az a vezető aki értékeli a beosztottjait és azok munkáját. Elismerésem!!

Levelet írt munkatársainak Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat újonnan kinevezett főigazgatója, akinek ötödik, ezen a poszton eltöltött munkanapján következett be a tragikus veronai buszbaleset. A tiszteletreméltó, komoly hangvételű levelet, melyet most tettek közzé az OMSZ Facebook oldalán, változtatás nélkül közöljük:

"Főigazgatói tevékenyséységem ötödik napján szörnyű buszbaleset történt Olaszországban, sok magyar gyermek és felnőtt vesztette életét. Az Országos Mentőszolgálat gyorsan reagált, vezetői csoport indult Veronába, szervezési pontot hoztunk létre Olaszországban és itthon, mentőautókat küldtünk a sérültekért. Légi, vagy földi úton hazahoztuk, akit csak lehetett, segítettünk a könnyebb sérülteknek, hozzátartozóknak,írja a blikk.hu

Ezt a levelet az elismerés és a köszönet hangján írom. Köszönöm mindazok munkáját, akik részt vettek a veronai munkában, az itthoni szervezésben, a sérültek hazaszállításában. Köszönöm azok kitartását, akik az odavezényeltek helyett is végezték a mentők mindennapi munkáját. És végül, de nem utolsósorban köszönöm azon Bajtársak önzetlenségét és jóságát, akik a tragédia hallatán a szabadnapjukon is szolgálatra jelentkeztek, vagy más módon próbáltak segítséget nyújtani a bajbajutottaknak.

Mentőorvos éveim emlékei alapján már főigazgatói kinevezésemkor is tudtam, hogy milyen hatalmas értéket jelent az Országos Mentőszolgálat dolgozóinak szakmai tudása és hivatásszeretete. Most az összefogás és áldozatvállalás óráiban, ismét megtapasztaltam, hogy az önök emberségére és erejére mindenkor számíthatok. Vezetőjükként szolgálni, Önöket képviselni számomra büszkeség és megtiszteltetés, helytállásukat ezúton is köszönöm."

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!