Koós: El kellett adnom a házam

Koós: El kellett adnom a házam

0

Műteni kellett a színészt, és szeretett szülei házát is el kellett adnia, ahol Bajor Imrével borozgattak. Rájár a rúd mostanában Koós Jánosra. A 79...

Műteni kellett a színészt, és szeretett szülei házát is el kellett adnia, ahol Bajor Imrével borozgattak.

Rájár a rúd mostanában Koós Jánosra. A 79 éves énekes néhány hete komoly operáción esett át. Klapka György január 20-i temetése után ugyanis otthon, a kertben vágódott hanyatt, kificamodott a bal válla.

– Nagyon hideg volt akkor. A kertből a há házba mentem volna be, de rögtön az első lépcsőfokra fellépve megcsúsztam és elestem. Még jó, hogy nem feljebbről zuhantam vissza. Műtöttek, de már jól vagyok. Fáj még ugyan a vállam, de szombaton is felléptem már – mesélt a szerencsétlen balesetről Koós, aki mindezek ellenére jókedvű, nem mondta le az előadásait. Rengeteget utazik az országban, van, hogy több hetet is vidéken tölt egy-egy fellépőkörúton.

Bajor Imrével imádtak Fülén nyaralni © Vadnai Szabolcs

 

Az viszont biztos, hogy a fülei nya­ralójába többé nem utazik le, ta­valy év végén ugyanis megvált tőle.

– Ahogy az ember felett szállnak el az évek, de a munkája nem csökken, már egyre jobban megválogatja, hogy mivel tölti az idejét. Én most már inkább ülök a fotelemben, mintsem lemenjek Fülére. Nem tudok, és nem is akarok már úgy ugrálni, mint régen, és Bajor Imi sincs már ott. Szilágyi János is árulja a fülei házát, nekem sem volt okom maradni – mondta ezt már búsabban Koós.

– Nehéz volt megválnom tőle, de tényleg értelmetlen lett volna tovább megtartanom. Sok szép nyarunk volt ott. Kiszakadva a főváros forgatagából, Füle egy egészen más világ. Reggel harangszóra ébredtünk, aztán megreggeliztünk, megkávéztunk a teraszon. Aztán jött az Imi, köhécselt kicsit a kapuban, és én máris tudtam, indulni kell. A szertartás mindig ugyanaz volt, elmentünk a közértbe bevásárolni, aztán a presszóba meginni egy fröccsöt, aztán haza – folytatta Koós, aki azért ragaszkodik a Balatonhoz, így hajóját a balatonfüredi kikötőben még megtartotta.

Forrás: www.borsonline.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!