Friss! Szeptembertől bevezetik Magyarországon a munkanélküli adót! Nem vicc! Itt vannak a részletek!

Friss! Szeptembertől bevezetik Magyarországon a munkanélküli adót! Nem vicc! Itt vannak a részletek!

0

Friss! Szeptembertől bevezetik Magyarországon a  munkanélküli adót! Nem vicc! Itt vannak a  részletek! Alsónémediben szeptembertől napi 800 forint...

Friss! Szeptembertől bevezetik Magyarországon a  munkanélküli adót! Nem vicc! Itt vannak a  részletek!

Alsónémediben szeptembertől napi 800 forinrint adót kell fizetniük azoknak a településen nem saját vagy rokonuk tulajdonában álló ingatlanban élőknek, akiknek hosszabb ideje nincs bejelentett munkájuk, írja a hvg. hu.  A valódi célpontok azonban nem a munkanélküliek, hanem a feketén alkalmazott vendégmunkások.

Alsónémedi képviselő-testületének a napokban kevesebb mint fél óra elég volt arra, hogy ellenszavazat nélkül megalkossák azt a rendeletet, amelynek értelmében szeptembertől napi 800 forint adót kell fizetniük azoknak a településen nem saját vagy rokonuk tulajdonában álló ingatlanban élőknek, akiknek több mint 90 napja nincs bejelentett munkájuk, írja a hvg .hu  A rendelet arra is kitér, hogy az esetleges adóelkerüléseket ellenőrizendő az önkormányzat megbízottai bármelyik magánházba bemehetnek.

A hvg. hu cikke szerint a rendeletet valójában a településen nagy számban jelen lévő, Romániából – jórészt idénymunkákra – érkezőkre szabták. A vendégmunkások jelenléte már egy több éve készült kutatás szerint is zavarja a helybeliek többségét – olvasható a cikkben.

Forrás : ado.hu 

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!