Figyelem! Szalmonellát találtak a lidl egyik termékében! Hivatalos közleményben figyelmezteti minden vásárlóját az áruházlánc!

Figyelem! Szalmonellát találtak a lidl egyik termékében! Hivatalos közleményben figyelmezteti minden vásárlóját az áruházlánc!

0

HIVATALOS KÖZLEMÉNYBEN FIGYELMEZTETI MINDEN VÁSÁRLÓJÁT AZ ÁRUHÁZLÁNC! Tisztelt vásárlóink! A fogyasztók egészségének védelme érdekében a Lidl...

HIVATALOS KÖZLEMÉNYBEN FIGYELMEZTETI MINDEN VÁSÁRLÓJÁT AZ ÁRUHÁZLÁNC!

Tisztelt vásárlóink!

A fogyasztók egészségének védelme érdekében a Lidl Magyarország Bt. visszahívja azon Circuss Bio kölesgolyó, Barbecue ízű, 120g termékét, amelyen a következő minőségmegőrzési idő szerepel:
Minőségmegőrzési idő: 21.05.2017

A visszahívás oka, hogy a fenti termékben en a Lidl saját minőségellenőrzési vizsgálatai során szalmonella szennyezettséget mutatott ki. A szalmonella baktériumok elszaporodva fertőző megbetegedést okozhatnak. A száraz helyen tárolt és snack-ként, szárazon fogyasztott kölesgolyóban a szalmonella baktériumok elszaporodása azonban nem valószínű.

Kérjük Vásárlóinkat, amennyiben a fenti minőségmegőrzési idejű termékből vásároltak, ne fogyasszák el, hanem szíveskedjenek azt bármely üzletünkbe visszavinni. A vételárat – a vásárlást igazoló nyugta nélkül is – természetesen visszatérítjük. A termékvisszahívás kizárólag a 21.05.2017-es minőségmegőrzési idejű Circuss Bio kölesgolyó, Barbecue ízű, 120g termékünket érinti. A Lidl által forgalmazott más termékre a visszahívás nem vonatkozik.

A Lidl Magyarország Bt. a termék gyártója nevében elnézést kér az
okozott kellemetlenségért.
2017.01.17.

Forrás : lidl.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!