Fantasztikus pályázat indul kedd reggel 8-kor! – 700 ezret kaphatnak a családok, nyugdíjasok, egyedülállók, szinte bárki!

Fantasztikus pályázat indul kedd reggel 8-kor! – 700 ezret kaphatnak a családok, nyugdíjasok, egyedülállók, szinte bárki!

0

Közel a határidő, eddig pályázhat a fűtésfelújításra Ismét lehet igényelni az Otthon melege program keretében  a  gázkonvektorok és kazánok...

Közel a határidő, eddig pályázhat a fűtésfelújításra

Ismét lehet igényelni az Otthon melege progogram keretében  a  gázkonvektorok és kazánok cseréjére  támogatást, a  pályázat jövő héten, 2017. június 6-án kezdődik.A Magyar Idők arról számolt be, hogy a pályázóknak   már csak egy hetük maradt arra, hogy benyújtsák  június 6-án  az igényüket az OTTHON MELEGE  program lakások energiahatékonyságának növelését célzó pályázatra. Jövő  héten kedden reggel  8 órától megnyílik a kormányablakon az az alprogram, amelynek segítségével igényelni lehet vissza nem térítendő támogatást:  kazáncserére, kéményfelújításra és számos egyéb beruházásra lehet vissza nem térítendő támogatást igényelni.A pályázáshoz elég sok dokumentumra van szükség, többek között: tulajdoni lapra, energetikus szakember véleményére, valamint feltételes szerződésre a kivitelezővel.

A Minisztérium közel hétezer pályázatra számít, a támogatás mértéke legfeljebb a beruházás 40 százaléka lehet, de legfeljebb 700 ezer forint. A rendelkezésre álló keret összesen 3,5 milliárd forint.palyazatfigyelo.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!