EZEK AZ OROSZLÁNOK HIHETETLEN DOLGOT MŰVELTEK A KISLÁNNYAL!

EZEK AZ OROSZLÁNOK HIHETETLEN DOLGOT MŰVELTEK A KISLÁNNYAL!

0

Egy 12 éves etiópiai kislányt hét férfi rabolt el, vert meg és tartott fogságban hetekig. Egyikőjükhöz kellett volna feleségül mennie, és...

Egy 12 éves etiópiai kislányt hét férfi rabolt el, vert meg és tartott fogságban hetekig. Egyikőjükhöz kellett volna feleségül mennie, és egyetlen hibája az volt, hogy ellenkezett. Ezért sorozatosan megverték. Ekkor azonban három oroszlán olyat tett, amitől a lélegzetünk is elállt!

Tinédzser lányként Etiópiában élni még most a 21. században is szinte maga a rettegés. Az ENSZ becslése szerint a házasságok több, mint hetven százaléka erőszakkal köttetik, és bár szörnyűségnek tűnik, de sajnos megszokott: idősebb férfiak kényszerítik az elrabolt kislányokat házasságra. 

Nem volt ez máshogy ennek a 12 éves kislánynak esetében sem, ám egy idő elteltével három oroszlán jelent meg, akik elkergették a lány támadóit, és fél napon keresztül testőrként őrizték védencüket. A kislányt végül a rokonok találták meg, az oroszlánok pedig hagyták, hogy elvigyék a kis sérültet, és visszasétáltak az erdőbe. A vadállatok közbelépésének köszönhetően a kislányt nem erőszakolták meg a támadók, és nem verték halálra. Így is szerzett sérüléseket, amik miatt kórházba kellett szállítani.

Hogyhogy nem ösztöneik szerint cselekedtek a vadállatok? Miért nem falták fel a kislányt, úgy, ahogy erőszaktevőivel próbálták, mikor azok az életükért futottak?

Stuart Williams vadállatszakértő szerint a kislányt sírása és elesett helyzete, nyöszörgése miatt kölyök oroszlánnak nézték a ragadozók, ezért nem ették meg. Hihetetlen, hogy ösztönük mennyivel emberibbé tette őket, mint a valójában embernek tűnő, ám belül állatias elrablókat.

Sajnos a fekete sörényükről ismert etiópiai oroszlánokat bőrükért továbbra is vadásszák, így csak nagyjából ezer maradt belőlük.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: tudnodkell.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!