EZ TÖRTÉNIK VELED, HA MINDEN NAP ESZEL GYÖMBÉRT

EZ TÖRTÉNIK VELED, HA MINDEN NAP ESZEL GYÖMBÉRT

0

Hihetetlen hatása van!  A gyömbérre Kínában bukkantak rá, de ma már az egész világon előszeretettel fogyasztják. A gyökerét szinte mindenhol...

Hihetetlen hatása van! 

A gyömbérre Kínában bukkantak rá, de ma már az egész világon előszeretettel fogyasztják. A gyökerét szinte mindenhol használják fűszerként, és sok helyen gyógyászati célokra is. Hogy miért? Íme:

Felveszi a harcot a rákos sejtek ellen:

A UMCCC (University of Michigan Comprehensive Cancer Center) kutatásai alapján a gyömbér sokkal hatékonyabb harcot vív a petefészek rákos sejtjeivel, mint a platina-alapú kemoterápia.

Csökkenti a gyulladást:

Kísérleteket végeztek az ízületi gyulladással, és izomfájdalommal küzködők körében. Az eredmény szerint rövid idő alatt jelentősen levitte a duzzanatot, és fájdalmat csillapított a gyömbér. 

Leköti a felesleges savat:

Míg a savlekötő gyógyszerek veszélyesek a magas gyomorfekély, illetve bőrrák kockázata miatt, addig a gyömbér nyugodtan alkalmazható. 

Csökkenti a hányingert:

Várandós nőknek szokták ajánlani, természetesen csak az orvossal való konzultáció után. Rengeteg kismama vallja, hogy abszolút segít a reggeli rosszulléteken.

Enyhíti a köhögést és a torokfájást:

Ne felejtsd el megosztani!

Forrás: tudnodkell.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!