Ez a házi tisztítószer eltünteti a konyhaszekrényről a zsíros foltokat és minden más lerakódást

Ez a házi tisztítószer eltünteti a konyhaszekrényről a zsíros foltokat és minden más lerakódást

Mutatjuk, hogyan csináld! A konyhaszekrény mindennapos használata foltokat eredményez, a fogantyúkon zsírpecsétek vannak, vagy ragad mert a gyerekek...

Mutatjuk, hogyan csináld!

A konyhaszekrény mindennapos használata foltokat eredményez, a fogantyúkon zsírpecsétek vannak, vagy ragad mert a gyerekek valamit kerestek és nem tiszta kézzel nyitották ki a szekrényt. Íme egy olyan házi tisztítószer, amelyhez a hozzávalók minden konyhában megtalálhatóak, ezzel tökéletesen tisztává varázsolhatjuk a szekrényt - írja a Bidista.

Mire lesz szükségünk:

  • szódabikarbónára
  • olajra

Hogyan készítsd el

Keverjük össze a két hozzávalót 1,5 : 1 arányban, egy tejfölhöz hasonló állagú krémet készítsünk, majd egy puha törlő használatával töröljük át a konyhaszekrényünket és eltűnnek róla a foltok. A zsírfoltok is könnyedén eltüntethetőek, csak egy kicsit dörzsölni kell őket. Mikor letöröltük a foltokat, egy szivacsot mártsunk tiszta vízbe és töröljük át azzal is a felületet. Ezzel a tisztítószerrel a konyha más felületeit is áttörölhetjük, mert könnyedén feloldja a zsírfoltokat és minden más lerakódást. Mióta ezt kipróbáltam, már nem is használok vegyszereket a konyha tisztításához.

(Bidista)

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!