Erre a három csillagjegyre számíthatsz igazán, ha baj van

Erre a három csillagjegyre számíthatsz igazán, ha baj van

Érdemes számon tartani ismerőseid, barátaid születésnapját, csillagjegyét, még szükséged lehet erre az infóra, ha bajba kerülsz. Kos-Amilyen...

Érdemes számon tartani ismerőseid, barátaid születésnapját, csillagjegyét, még szükséged lehet erre az infóra, ha bajba kerülsz.

Kos-Amilyen hebrencs, széllelbélelt és vad, olyan nagylelkű tud lenni a KOS, aki nemcsak önmagáért, de akár ismeretlenekért is képes kiállni. Biztos lehetsz benne, hogy ha gondod van, ha segítségre van szükséged, ha támogatás kell, akkor a KOS jegyű ismerőseid nem hagynak cserben.

Oroszlán-Lustának tűnik és imádja, ha körberajongják, de baj esetén az első lesz, aki kinyújtja feléd a kezét, aki megtart, aki segít. Segítsége nemes lélekből fakad, soha nem hánytorgatja majd fel, nem igényel miatta alázatot, hálát.

Vízöntő-Az egyik legmelegebb szívű csillagjegy a VÍZÖNTŐ, aki képes mások érdekeit és igényeit maga elé helyezni. Ha hozzá fordulsz panasszal, egészen biztos, hogy meghallgat és lehetőségeit is meghaladva kihúz a bajból

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!