Elvitték Bíró Icát

Elvitték Bíró Icát

Megvan a félelmetes új időpont. Élete talán legnehezebb időszakát éli Bíró Ica. Az egykori fitneszlady tejes bizonytalanságban élt már jó ideje,...

Megvan a félelmetes új időpont.

Élete talán legnehezebb időszakát éli Bíró Ica. Az egykori fitneszlady tejes bizonytalanságban élt már jó ideje, hiszen nem tudta, hogy mikor kell elhagynia a saját házát devizatartozása miatt. Most egy időre maradhat, de a végrehajtó május 3-át jelölte meg mint új elbitorlási időpontot.

- A kilakoltatási moratórium előtti stressz nagyon megviselt idegileg, túlfeszült nálam a húr, többször nagyon rosszul lettem – árulta el Ica közösségi oldalán. Orvosi tanácsra, ki kellett szállnom egy lélegzetvételnyi időre a deviza katasztrófa, mókuskerekéből! Szeretteim és a társam gondoskodott egy jó pihenésről, kikapcsolódásról, így egy pár napra sikerült a hátam mögött hagyni mindent, hogy regenerálódni és gyógyulni tudjak. Egy nagyon napos országba vittek, ahol volt lehetőségem, szó szerint, töltődni pozitív energiával és összeszedni magam, testileg, lelkileg.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!