Egyre több emberen látható ez a tetoválás. Te tudod, mit jelent?

Egyre több emberen látható ez a tetoválás. Te tudod, mit jelent?

0

Úgy van, ez egy pontosvessző. No de miért látható ez a jel egyre több és több emberen szerte a...

Úgy van, ez egy pontosvessző. No de miért látható ez a jel egyre több és több emberen szerte a világban? Meg fogsz lepődni a válaszon!

Mostanában egyre több fiatalon vehetünk észre egy furcsa kis jelet, egy pontosvessző tetoválást. A legváltozatosabb testrészeken találkozhatunk vele. Nemcsak egy trendi miniatűr tetkó divatról van szó, a pontosvessző nagyon fontos jelentéssel bír.

Nemcsak egy trendi miniatűr tetkó divatról van szó, a pontosvessző nagyon fontos jelentéssel bír.

A “pontosvessző mozgalom” résztvevői ugyanis szeretetet és reményt közvetítenek olyan emberek felé, akik depresszióval, öngyilkos gondolatokkal, vagy valamilyen függőséggel küzdenek.

És miért pont egy pontosvesszőt választottak emblémájuknak?

A pontosvesszőt az írók akkor használják, amikor befejezhetnének egy mondatot, de úgy döntenek, hogy még folytatják. Jelen esetben az író te vagy, és a mondat pedig az életed.

Az emberek általában megkérdezik viselőiktől, mit jelent ez a furcsa tetoválás, ilyenkor pedig kialakul egy beszélgetés. Így még több ember ismeri meg ezt a célt mozgalmat.

Akinek a családjában, ismerősei között van olyan, aki szenved (esetleg múlt időben, szenvedett…) valamiféle mentális betegségben, az tudja, hogy ilyenkor elengedhetetlenül fontos a szeretet és a szolidaritás kifejezése a rászoruló felé.

Ha neked is tetszik ez a kezdeményezés, fejezd ki egy lájkkal vagy egy megosztással!

Forrás: vilaghalo.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!