Ebben a videóban megnevezi Gyuri bácsi a pajzsmirigy betegség ellenszerét!Kedves Gyuri bácsi köszönjük sokak nevében is!

Ebben a videóban megnevezi Gyuri bácsi a pajzsmirigy betegség ellenszerét!Kedves Gyuri bácsi köszönjük sokak nevében is!

A Diabess-Györgytea teakeverékről ismerte meg Gyuri bácsi nevét Magyarország. Mára már országosan ismert termék lett a receptből, mely sok cukorbeteg...

A Diabess-Györgytea teakeverékről ismerte meg Gyuri bácsi nevét Magyarország. Mára már országosan ismert termék lett a receptből, mely sok cukorbeteg életét könnyíti meg.

Sok embert érintő probléma a pajzsmirigy alul és túlműködés. Mielőtt még a baj kialakulna egy héten egyszer igyunk egy csésze szurokfű teát. A már kialakult pajzsmirigy problémánál, ha alul működik, ha túl működik, közönséges galaj teát kell inni napi egy csészével, kortyolgatva elosztva a nap folyamán, ez a tea szabályozza a pajzsmirigyünk működését. A göbökre a leforrázott és leszűrt galaj füvet tegyük a nyakunkra kívülről, éjszakára dunsztkötésben.

Rengeteg családban már sok-sok tanácsát használják sikeresen, köszönjük.Osszátok meg ezt a videót! Videó a cikkben!

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!