DÖBBENETES HÍR DERÜLT KI AZ ERZSÉBET UTALVÁNYRÓL >> ERRE SENKI NEM SZÁMÍTOTT!

DÖBBENETES HÍR DERÜLT KI AZ ERZSÉBET UTALVÁNYRÓL >> ERRE SENKI NEM SZÁMÍTOTT!

0

DÖBBENETES HÍR DERÜLT KI AZ ERZSÉBET UTALVÁNYRÓL >> ERRE SENKI NEM SZÁMÍTOTT! Döbbenetes hír került napvilágra a karácsonyi Erzsébet utalványokkal,...

DÖBBENETES HÍR DERÜLT KI AZ ERZSÉBET UTALVÁNYRÓL >> ERRE SENKI NEM SZÁMÍTOTT!

Döbbenetes hír került napvilágra a karácsonyi Erzsébet utalványokkal, kapcsolatban! Az utalványokat a külföldön élő magyar nyugdíjasok is megkapták postán, amivel tulajdonképpen önmagában nem lenne gond, csakhogy ezeket az utalványokat csakis és kizárólag Magyarországon lehet felhasználni, tehát a külföldön élők nem mennek vele semmire.DE a Magyar Államnak és a magyar adófizetőknek ez 50 millió kidobott adóforintjába került.írta az RTL Klub híre nyomán a HVG.

Összesen 71 külföldi ország magyar nyugd�ugdíjasainak küldték ki postán az Erzsébet utalványokat mindösszesen 50 millióért.

Ez azt jelenti, hogy összesen 32 550 darab olyan küldeményt adott fel a Posta az érintett országokba, amelyet Magyarországon kívül sehol sem tudnak felhasználni. Ezek kézbesítése átlagosan 1600 forintba került, vagyis összesen 52,2 millió forintot költöttek a magyar adófizetők az értelmetlen akcióra – derítette ki az RTL Klub.

A magyar Erzsébet utalvány még Ausztráliába is eljutott, ahol a nyugdíjasok még életükben nem láttak ilyet és fogalmuk sem volt, hogy mégis mire jó vagy mi ez egyáltalán! Sebaj..egy vagyonért elküldtük!Erre azért senki nem számított…ekkor blődséget tenni ennyi pénzért….. palyazatfigyelo.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!