Döbbenetes dolog derült ki, mi történt Clintonnal a kampány alatt! Eddig titkolták!

Döbbenetes dolog derült ki, mi történt Clintonnal a kampány alatt! Eddig titkolták!

0

Clinton-stáb kezdetektől tudta, hogy Clinton esélyei “törékenyek.” A Politico szerint Clinton tanácsadói nem hittek a demokrata jelölt sikerében és...

Clinton-stáb kezdetektől tudta, hogy Clinton esélyei “törékenyek.”

A Politico szerint Clinton tanácsadói nem hittek a demokrata jelölt sikerében és nem tartották jó jelöltnek sem. Az internetes portál a kampány utolsó heteiben több interjút készített a Clinton-stáb tagjaival, köztük Clinton közvetlen munkatársaival is. Ezekből az derült ki, hogy a 2016-os kampány utolsó heteiben a Clinton tanácsadói egyre inkább azt érezték, hogy a jelölt üldözési mániája – nem sikerül meggyőznie az amerikaiakat arról, hogy rá szavazzanak – valósággá válik.

Clinton kampánymenedzsere, Robby Mook mindöössze egy héttel a választás előtt azt nyilatkozta a Politiconak, hogy

Ez a kampány mindig csak pillanatokra épült. Amikor a két jelölt egymás mellé került, mi jöttünk ki jobban. Amikor nem, Trump felzárkózott. A republikánus jelöltté vált, Donald Trump helyett.”

A közvélemény-kutatásokban mért előny zuhanása a harmadik elnökjelölti vita után, majd az FBI bejelentése a nyomozás folytatásáról Clinton e-mailjeinek ügyében csak tovább növelte Mook aggodalmait, annak ellenére, hogy állítólag kezdetektől komoly fenntartásaik voltak saját jelöltjükkel szemben. Egyfelől tudták, hogy Clinton kora problémát jelenthet (sikerül-e meggyőzni a demokratákat, hogy két ciklust is ki tud tölteni), másfelől az, hogy Clinton “megkerülhetetlennek” gondolta magát.

Mindezek ellenére a stábot meglepte az országban uralkodó hangulat. Azt látták, hogy Trump és Sanders jól azonosította a legnagyobb problémákat és jól érzékelték a dühöt a kormánnyal szemben. Ezt Clinton hitelesen nem tudta megtenni. Erre jött még rá az e-mail saga és a Clinton Alapítvány kínos ügyei, amik miatt ahelyett, hogy arról beszéltek volna miben képviseli a demokrata jelölt a változást, csak arról szólt a kampány, hogy miért Clinton az egyetlen lehetséges megoldás. Ez pedig nem volt elég.

Rossz jelölt volt a jelenlegi politikai helyzetben.”
A választás előtt négy nappal a stáb nyilvánosságra hozott egy hét perces videót “Egy kampány története” címmel. Ebben olyan jelenetek láthatóak, ahol Clinton tanácsadóival ünnepel, férje vállára hajtva alszik a gépen, és nevetve mesél arról, hogy az emberek őrültnek tartják és igazuk is van.

A videót nézve azt gondolhatjátok, hogy a kampány tele volt vidám pillanatokkal. – meséli az egyik főtanácsadó.”
A valóságban úgy tűnik korántsem ez volt a helyzet.

Forrás: 888.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!