BOTRÁNY! Hivatalos: A kormány végül meglépte az elképzelhetetlent: 75 év felett NINCS egészségügyi ellátás! Ugyan kérjük ossza már meg az, aki szerint is felháborító ez a döntés!

BOTRÁNY! Hivatalos: A kormány végül meglépte az elképzelhetetlent: 75 év felett NINCS egészségügyi ellátás! Ugyan kérjük ossza már meg az, aki szerint is felháborító ez a döntés!

Kedves mindenki! Eddig a négy fal között fuldokoltam a dühtől, az elégedetlenségtől, de úgy gondolom: nemcsak én gondolkozom úgy, ahogy leírom,...

Kedves mindenki! Eddig a négy fal között fuldokoltam a dühtől, az elégedetlenségtől, de úgy gondolom: nemcsak én gondolkozom úgy, ahogy leírom, megosztom Veletek gondolataimat:

Kinyitom a laptopomat – szundítottam egy keveset az ebédke után, hát majdnem orvosi ügyelet lett a dologból – egyrészt szinte leestem a székről, másrészt a szélütés kerülget — azt a keserves szakramentumát!!!

A kormány és azon belül kedves Orbán Viktor most már valóban ISTEN-t játszik?

Tudnotok kell, hogy én már FELGYÓGYULTAM egy daganatos betegségből, nyertem 1-2 csatát a gonosz ellen! Ezért aztán végletekig undorítónak tartom ezt a hazudós görényt, és azt, hogy aki idősebb az egyszerűen.. HALJON IS MEG?!  

Orbán Viktor nyíltan és egyértelműen azt üzeni az idősebb generációknak, hogy rájuk már nincs szükség, nekik nem jár a gyógyulás, az egész életen át befizetett adót pedig nagyon szépen köszöni, majd elkölti stadionra és sertéstelepre…

…megengedhetetlen, hogy 75 év felett nem jár az új kezelés a rákos betegeknek, a megfelelő kezelés megtagadása egy rákos betegtől egyenlő a halálos ítélettel!!!Vagy csak én gondolnám így? .. Kétlem! Mennyien vagytok még kedves embertársaim, akik ugyanezt gondolják? Egy megosztással ugyan kérem mutassuk már meg nekik! Egy igaz magyar nyugdíjas: Sz. Jutka

Amiért mondom ezeket: "Az Orbán-kormány egyre mélyebbre süllyed az embertelenségben: Megerősített sajtóinformációk szerint hiába válik elérhetővé Magyarországon is 15 új, fejlett onkológiai gyógymód, szakmai források szerint csak 75 éves korig fogja kifizetni az egészségpénztár.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!