Azt mondják a bor is idővel a jobb... Pláne a harmincöt feletti +negyvenes Nők..

Azt mondják a bor is idővel a jobb... Pláne a harmincöt feletti +negyvenes Nők..

0

Ifj. Gergely Tibor Facebook-oldalán mindig szókimondó, erős véleményekre találhat a látogató. Az alábbi is innét származik. Azt mondják a bor is...

Ifj. Gergely Tibor Facebook-oldalán mindig szókimondó, erős véleményekre találhat a látogató. Az alábbi is innét származik.

Azt mondják a bor is idővel a jobb... Pláne a harmincöt feletti +negyvenes Nők..
Egyre szebbek vagytok...mintha megállt volna az idő...lehet akármi...szülés,válás,kudarc, elmaradt glamur napok.....nézzétek meg a fiatal csajokat...már most össze vannak csoffadva mert akkora teher van rajtuk a kinézetük fenntartása miatt .....és hol van még a vége....szerencsétlenek.....azt hiszik két kibaszott cicivel megváltják a világot a facebokkon telefonnal tükörben pózolva...majd amikor három óránként egy órát szopik a gyerek és utána negyven percet csuklik mint egy antilop aztán napi 8 pelenkát telefosik a gyerek ....na majd akkor fognak átértékelődni az értékrendek ..:) Bár ahogy elnézem őket rajtuk a szülés és az anyaság sem fog változtatni sokat...kíváncsi leszek hogyan fogtok összetartani egy családot a bajban...
Hihetetlen amit kibírtok csajok...ez valami csoda....erre férfiember nem lenne képes...az anyaság az egy magas szint....heteken, hónapokon át gondoskodni, odafigyelni, tűrni, mosolyogni,nokedlit szaggatni...:)

Ne ítéljetek meg egy írás alapján....van több is..:)
Kíváncsi leszek a sok manapság divatos önimádó,eltartott álfitness és kirakatkurva hogyan nevel majd gyereket....kellékfeleségként nehéz lesz... Pláne amíg az uratok kurvázik egy fiatalabb generációval amíg otthon szenvedtek a gyerekkel..
Elnézést a kivételektől....:) Nem az a baj hogy nők akartok lenni hanem hogy rubintrékák és sarkoskaták..Photoshopvilág..


► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!