Az orvos megfordítja a harántfekvésű babát kézzel. De aztán nézzék meg a kismama hasát.

Az orvos megfordítja a harántfekvésű babát kézzel. De aztán nézzék meg a kismama hasát.

0

Liam Muckleston készítette ezt a filmet, amikor terhes felesége kontroll vizsgálaton volt a Royal Sussex kórházban, az angliai Brighton-ban....

Liam Muckleston készítette ezt a filmet, amikor terhes felesége kontroll vizsgálaton volt a Royal Sussex kórházban, az angliai Brighton-ban. Terhességének 36. hetében kisbabája harántfekvésű volt. Ahogy több szülő is tudja, az ilyen fekvésű baba megszülése nagy kockázattal jár.

Ha a kisbaba harántfekvésű, az orvosnak van lehetősége arra, hogy kívülről kézzel megfordítsa a picit. Általában a megfordításoknak a fele sikeresen végződik. Így aztán a kisbaba feje születik meg először, ami a legbiztonságosabb. Ezért próbálják meg gyakran megfordítani a harántfekvésű babákat.

A filmben láthatjuk, hogyan próbálja meg ag az orvos megfordítani a babát. Egy különleges technikával masszírozza a kismama hasát. Néhány perc (és némi mosolygás) után sikerül is. A végén pedig az ultrahang felvételen egyértelműen látjuk, hogy a kisbaba már fejjel lefelé helyezkedik el a méhben.

Nagyon érdekes követni ezt a folyamatot és nagyon örülünk, amiért az édesapa úgy döntött, ezt le is filmezi.

Kérjük, ossza meg barátaival, ha �a Önnek is tetszett!

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!