Anikó történetét szeretnénk megosztani Veletek!

Anikó történetét szeretnénk megosztani Veletek!

0

Anikó történetét szeretnénk megosztani Veletek! Ezt is végigolvasni! :) Január tájékán az Örs vezér terei Sugárban szerettem volna az ATM-en...

Anikó történetét szeretnénk megosztani Veletek! Ezt is végigolvasni! :)

"Január tájékán az Örs vezér terei Sugárban szerettem volna az ATM-en keresztül levenni a fizetésemet a kártyámról. Délután volt, így a forgalom is nagyobb volt az üzletekben. Mikor az automatához értem sokan álltak előttem.Én egy idősebb Úr után álltam be a sorba utolsóként. Figyeltük, ahogy az automatánál két hölgy próbál sikeres tranzakciót lebonyolítani nagy nehézségek árán. Lassacskán 15 perc is eltelt mire az előttem álló Úr az automatához jutott. Nyugodtan tekingéltem az üzletekbe míg vártam, hiszen nem siettem sehová. Mögöttem már vagy öten álltak.

Fél perc alatt végzett a férfi, kivette a kártyáját és a bizonylatot is, és sietős tempóban elindult kifelé. Mikor az automatához értem, megpillantottam benne a kiadott pénzt. Nagy összeget találtam benne, húszezresek voltak. Kiabáltam, hogy: "Uram, a pénzt itt felejtette!" A férfi annyira sietett, hogy még csak nem is hallotta, hogy szólok. Mivel nem reagált csak egyre távolodott a férfi, így gondoltam nincs más hátra, uzsgyi, felkaptam a pénzt és loholtam a férfi után kiabálva. Gyorsan utolértem, és lihegve elrebegtem, hogy ott felejtette a felvett pénzt. Szegény annyira megilletődött a gesztuson, és lesokkolt, hogy talán az egész fizetését (vagy nyugdíját) elhagyta, hogy meg sem bírt szólalni csak nézett rám. Néhány másodperc elteltével megköszönte nekem, de nem igazán tudta kezelni a történteket, talán akkor még fel sem fogta, mi is történt. Illedelmesen elköszöntem tőle, majd visszakullogtam az automatához.

Akik mögöttem álltak megvárták míg visszaérek, nem tolakodtak be elém, csak mosolyogtak rám, én pedig tudtam, hogy nagyon boldoggá tettem egy embert. Remélem még egyszer nem esik meg vele ez az incidens :)

Ilyenkor olyan jó nézni a megilletődött arcokat, nem? 

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!