A szülők büszkén mutogatják a kitűnő bizonyítványokat, na de ezt figyeljétek!

A szülők büszkén mutogatják a kitűnő bizonyítványokat, na de ezt figyeljétek!

      Az alábbiakban Bihari Viktória szókimondó, és egyben rendkívül elgondolkodtató üzenetét közöljük, amelyet mindenképp érdemes...

 

   

Az alábbiakban Bihari Viktória szókimondó, és egyben rendkívül elgondolkodtató üzenetét közöljük, amelyet mindenképp érdemes elolvasnotok. A bejegyzésre kapott több mint 70 ezer lájk, és a közel 15 ezer megosztás is erről tanúskodik.

 

“A tanév vége felé előszeretettel pakolgatják ki a szülők a selyemblúzba bújtatott gyermek és a kitűnő bizonyítvány képét a közösségi oldalakra.Ha a bizi csak kettes meg hármas, akkor a bizis fotó lemarad, csak a kölköt látni-jó esetben- és a nagyit, meg a rokonokat, meg néhány megfáradt tanerőt.

Elmondom, mit gondolok erről.

Kedves anyukák!

Bátran jöhetnek azok a képek, ahol a gyerek bőg, ideges, ragyás, vagy szívesen nézegetnénk intőket, egyeseket, figyelmeztetőket is, hiszen a jó anyuka nem csak akkor büszke, ha az utód versenyeket nyer, díjakat zsebel be, vagy osztályelső, hanem akkor is repes a szíve, ha a gyerek, teljesítménytől és társadalmi megítéléstől függetlenül, pusztán csak LÉTEZIK.

 

Aki nem hiszi, járjon utána, cserébe megmutatom a középiskolai eredményeim egy részét, potom 6 darab elégséges osztályzattal.

Oszt láss csodát, mégis vittem valamire…

Éljenek a gyerekek, akik kirúgják focilabdával a tornaterem ablakát, kilógnak éjjel cigizni és szakadt farmert húznak egy temetésre.

Hiszek a lázadásban és nem hiszek az elvárásban.

B*ssza meg magát az a rendszer, amely pszichopata versenylovakat akar kitermelni magából!

Nem az vagy, amit az iskola és a jegyeid mutatnak rólad. Nem az a gyerek ér valamit, aki teljesít, hanem az, aki egészséges pszichével tud belépni a felnőttkorba.

Köszönöm a figyelmet.”

    Forrás:

staxnet

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!