A szegedi vadasparkban a fejére esett egy fatörzs ennek a hölgynek. Keresi a megmentőjét

A szegedi vadasparkban a fejére esett egy fatörzs ennek a hölgynek. Keresi a megmentőjét

Üdvözlök mindenkit! Remélem maradhat a kérésem. Tudom, hogy régen történt de vannak még csodák. Keresem a segítőim és egyben szemtanúimat....

Üdvözlök mindenkit! Remélem maradhat a kérésem. Tudom, hogy régen történt de vannak még csodák. Keresem a segítőim és egyben szemtanúimat. 2018.04.08-án súlyos baleset ért a szegedi vadasparkban. Egy a gyermekeknek kialakított pihenőnél a semmiből a fejemre szakadt egy kb másfél méter hosszú férfi kar vastagságú faág. Elájultam mentő vitt be a balesetire ahol megállapították, hogy nyaki gerinc törést szenvedtem.

Ez kis híján tragédia is lehetett volna hiszen a 6 éves kisfiam kezét fogtam a nagylányom pedig közvetlen előttem állt a fényképezőt akasztotta a nyakamba. Bármelyikükre esik azonnal agyonüti ebben biztos vagyok!!!!

A látogatók közül többen is látták a balesetet és azonnal a segítségemre siettek, mentőt hívtak többször is. A nagy káoszban senkinek nem jutott eszében elkérni az adatokat hiszen a gyermekeim sokkot kaptak az átélt eseményektől zokogtak, rettenetesen sírtak, párom pedig azonnal indult utánam a kórházba.

Én sajnos semmilyen személyleírást nem tudok adni hiszen nem láttam az arcukat.Bízom benne, hogy itt megtalálom őket és köszönetet tudok nekik mondani. Ezért kérlek titeket segítsetek egy megosztással. Mindenkinek köszönöm a és további szép napot kívánok.

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!