A kukás már be akarja darálni a zsákokat – hirtelen a szemét közül két szomorú szem néz rá

A kukás már be akarja darálni a zsákokat – hirtelen a szemét közül két szomorú szem néz rá

0

Sokan mondják azt, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Nagyon sok szeretetet, együttérzést és figyelmet kapunk tőlük. Ezért teljesen érthetetlen,...

Sokan mondják azt, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Nagyon sok szeretetet, együttérzést és figyelmet kapunk tőlük. Ezért teljesen érthetetlen, hogyan tudnak bizonyos emberek úgy bánni velük, mint a szeméttel. A kutyáktól sok figyelmet kapunk akkor nem érdemlik meg azt, hogy ugyanannyi figyelmet ők is kapjanak?

A következő történet sajnos szomorú képeket is tartalmaz. Egyszerűen nem tudjuk felfogni, hogy vannak még emberek, akik így bánnak egy állattal.

De megígérjük, hogy a történetnek jó vége lesz.

Egyik nap az állatmentő egyesülethez érkezett egy bejelentés. Egy szemetes hívta fel őket, aki a zsákok között egy szinte teljesen élettelen kutyára bukkant. Az állat csont és bőr volt, kidobták mint a szemetet.

Az állatszerető ember egy percig sem habozott. Fogta a csontsovány kutyát és bevitte a menhelyre. Ott Patrick-nak nevezték el a kutyát.

THE PATRICK MIRACLE

Az állatmenhelyen azonnal látták, k, hogy a kutyának már nincs sok hátra. Szörnyen alultáplált volt, így azonnal megetették és gondozásukba vették.

Mivel a kutya nagyon ki is volt száradva, az ott dolgozók nem tudták megmondani, hogy a kutya életben marad-e, vagy sem.

De Patrick igazi harcos volt, nem akart meghalni!

Látszott a szemén, hogy élni akar, annak ellenére, hogy szegény kutya úgy nézett ki, mint egy csontváz.

A menhely dolgozóinak odaadó gondoskodása végül is meghozta gyümölcsét. Sok étel, víz és szerető gondoskodás eredményeképpen sikerült megmenteniük a kutya életét.

THE PATRICK MIRACLE

Patrick lassan jobban lett, egyre élénkebb és vidámabb lett. Szeretetteljes hálával köszönte meg gondozóinak az odaadó figyelmet.

Súlya is gyarapodott és egy idő után jól látható volt, hogy ő igazából egy pitbull.

THE PATRICK MIRACLE

Mikor a kutyát megtalálták, csak 10 kg volt a súlya. De a napi 24 órás gondoskodás és a sok törődés teljesen átalakította őt.

Nézzék milyen szép ma, hát nem csodálatos?

THE PATRICK MIRACLE

Patrick története is azt mutatja, mindegy mennyire kilátástalan a helyzet, soha nem szabad feladni! Hihetetlen átalakuláson ment keresztül ez az állat, alig tudjuk visszatartani a könnyeinket ha elolvassuk ezt a történetet. Kérjük ossza meg ezt a történetet a Facebook-on barátaival, ha egyetért ezzel!csodalatos.co

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!