A hatóságok szerint a késsel és benzinnel támadó terrorista sem terrorista

A hatóságok szerint a késsel és benzinnel támadó terrorista sem terrorista

Úgy tűnik nem terrorista a svájci vonatos terrorista, legalábbis a hatóságok szerint. Késsel és gyúlékony folyadékkal támadt egy vonat...

Úgy tűnik nem terrorista a svájci vonatos terrorista, legalábbis a hatóságok szerint.

Késsel és gyúlékony folyadékkal támadt egy vonat utasaira Svájcban egy ámokfutó férfi. Hat ember megsérült, köztöük 6 esztendős gyermek is. Az ámokfutót a rendőrök elfogták.

St. Gallen kanton rendőrségének közleméneménye szerint egy 27 éves svájci férfi a vasúti kocsiban gyúlékony folyadékot locsolt szét, amely lángra kapott. A férfinál kés is volt. a vonatos ámokfutó hat áldozatát égési sérülésekkel és szúrt sebekkel szállították különböző kórházakba. A támadó is megégett, ő szintén kórházba került.
Az egyik áldozat egy 6 éves kisgyerek – írja a BBC. Rajta kívül egy 17 éves fiú, egy 17 éves lány, egy 34 és egy 43 éves nő, valamint egy 50 éves férfi sérült meg. Az eddigi információk alapján többen is súlyos sérüléseket szenvedtek.

A hatóságok egyelőre úgy tartják, magányos támadóval volt dolguk. A motiváció egyelőre nem ismert. A nyomozás még folyik, a helyszínen három helikoptert is láttak szemtanúk.

Forrás: meteon.org

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!