A fiatal nő az orángután ketrece üvegéhez nyomja a mellét… a 0:53-ik másodpercnél egy percre visszafolytottam a lélegzetem!

A fiatal nő az orángután ketrece üvegéhez nyomja a mellét… a 0:53-ik másodpercnél egy percre visszafolytottam a lélegzetem!

0

Nemrég Darci Miller vőlegényével meglátogattáj az amerikai indiániai államban levő állatkertet. Amikor megálltak az orángután ketrece előtt a...

Nemrég Darci Miller vőlegényével meglátogattáj az amerikai indiániai államban levő állatkertet. Amikor megálltak az orángután ketrece előtt a kiváncsi Rocky az üvegen át kiváncsi tekintettel bámulni kezdte a nő mellét. A hölgy súlyos égési sérüléseket szenveett, amelyek még nem gyógyultak meg. A vőlegény videóra vette, ami történt:

Rocky-t, az orángutánt nagyon érdekelték ami Darcival történt és alaposan megvizsgálta Darci hegeit. A fiatal hölgy 2015-ben egy tűzvész áldozata lett, de túlélte és most jól érzi magát.

Az emberisék folyamatosan pusztítja a trópusi esőerdőket, amelyek az orángutánok természetes élőhelyei, ezért ezeket a csodálatos lényeket most a kipusztulás fenyegeti. A fiatal nő és a főemlős találkozása arre kellene emlékeztessen bennünket, hogy védenünk kellene ezeket a csodálatos teremtményeket, olyannyira, mintha emberek lennének!

Forrás: www.buzzblog.eu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!