A 4 srác elkezdte követni az ittas tinit és az apját, mert az előérzetük azt súgta, hogy valami nincsen rendben

A 4 srác elkezdte követni az ittas tinit és az apját, mert az előérzetük azt súgta, hogy valami nincsen rendben

Valószínűleg te sem tudod pontosan, hogy mi okozhatja azt az érzést, amit egyszerűen csak pókösztönnek hívunk. Egyesek tényleg megérzik,...

Valószínűleg te sem tudod pontosan, hogy mi okozhatja azt az érzést, amit egyszerűen csak "pókösztönnek" hívunk. Egyesek tényleg megérzik, ha valami nem stimmel egy adott helyzetben. Amikor a belső intuíciónk valami rosszat érzékel, az agyunkban aktiválódik egy jelképes vészharang. Ilyenkor vagy folytatjuk vidám utunkat, vagy utánajárunk annak, ami nem tűnik helyesnek.

Amikor három héttel ezelőtt négy kanadai tinédzser hallgatott az intuíciós érzékelésére, valami olyat találtak, amit nem akartak. Ki tudod találni, hogy mi aktiválta a közös "pókösztönüket"?

A négy tizenéves fiú - Arnaud Nimenya, Starlyn Rives-Perez, James Hielema és Carsyn Wright - gördeszkázott az egyik este. Tartottak egy kis szünetet a különböző trükkök után kedvenc parkolóházukban, ahol deszkázni szoktak, majd láttak egy jól öltözött felnőtt férfit, ahogy sietve sétál egy dühös, láthatóan részeg fiatal lánnyal az oldalán.

Még a négy gördeszkásnál is fiatalabbnak látszott a lány - a fiúk elmondása szerint.

Bár nem emlékeznek pontosan, hogy sikított, ordított, vagy kiabált-e a tinédzser, de biztosan látszott rajta, hogy nem akar a férfival a parkolóházban lenni.

A kanadai tinédzserek közelebb mentek a furcsa kinézetű párhoz, hogy kiderítsék, hogy mi történik. A férfi állítólag nem mondott semmi érdemlegeset, amivel elterelte volna a figyelmüket.

Miután a tizenévesek folytatták a kérdezősködést, a jól öltözött titokzatos férfi határozottan kijelentette, hogy ő a lány apja.

A tinédzserek úgy érezték, hogy nem tudják jogosan firtatni a dolgot. Végül is, mi van akkor, ha ez a férfi tényleg a lány apja?

Az enyhe konfrontáció után néhány perccel a négy kanadai gördeszkás elhagyta a parkolóházat. Talán a pókösztönük, talán egyéb okok miatt, de a csapat visszament oda, ahol utoljára látta a feltételezett apa-lánya párost.

Kiderült, hogy amikor a gördeszkás fiúk megérkeztek, a kiöltözött férfit csak másodpercek választották el attól, hogy szexuálisan bántalmazza a lányt. Amikor a négy fiatal feléjük futott, a férfi olyan gyorsan elszaladt, ahogy csak tudott. Az egyik gördeszkás ottmaradt a lánnyal, a másik három pedig a férfi után eredt.

A három fiú összeverekedett a szexuális támadóval, aki megpróbálta megütni az egyikőjüket a saját deszkájával! A rendőrség végül letartóztatta a férfit, a fiúkat pedig kitüntetésben részesítette.

Bár a négy tizenéves már elsőre is úgy érezte, hogy rossz dolog történik, végül helyesen döntöttek, hogy nem szállnak szembe a férfival már rögtön az első találkozásukkor. Helyesen cselekedtek akkor is, amikor egyikük a lánnyal maradt, a többiek pedig a támadó után eredtek. Mit gondolsz? Te mit tennél hasonló helyzetben?

Forrás: www.apost.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!