A 4 éves kisfiú munkát keres a rendőrségnél - az önéletrajza a legjobb amit valaha olvastunk

A 4 éves kisfiú munkát keres a rendőrségnél - az önéletrajza a legjobb amit valaha olvastunk

Amikor négy éves Emelie Olsen Kaliforniából az Egyesült Államokban felfedezte, hogy a helyi rendőrségi hivatali munkatársakat keresett, nem...

Amikor négy éves Emelie Olsen Kaliforniából az Egyesült Államokban felfedezte, hogy a helyi rendőrségi hivatali munkatársakat keresett, nem tétovázottt. Azonnal beadta önéletrajtáz. Mindig is arról álmodozott, hogy rendőr lesz, miután megnézte a 2016-ban megjelent Zootopia című filmet, melyben Judy Hopps, a nyúl rendőr volt.

Nem akarta elszalasztani ezt a lehetőséget, valóra szerette volna váltani  az álmait. Anyja és apja segítségével sikerült egy nagyon jó önélterajzot  megfogalmaznia, és az állomáson levő rendőröket valóban lenyűgözték a gyerek készségei. A   oldalon közzé is tették az önéletrajzot és egy képet.

Emile ezt írta a "Képességek" rovatba:

"Nagyon gyorsan tudok futni. Vicces vagyok. El akarom kapni az összes rosszfiút. Követem a szabályokat. Van egy kutyám is.  Nagyon hangosan és érthetően tudom kiáltani azt, hogy: Állj meg a tövény nevében."

Így folytatta a tapasztalatai leírását:

"2016 júniusától mostanáig:i Legalább 100-szor láttam a Zootopia című filmet. Felnőtt akarok lenni és én is rendőr szeretnék lenni Judy Hopps-hoz hasonlóan.

2016 szeptermberétől mostanáig: Tolvaj és rendőr az óvodában. Mindig Judy Hopps szerepét játszom és mindig elkapom a rosszfiúkat.

Az "iskolai végzettség" rubrikába Emelie azt írta, hogy tud írni és számolni is pontosan tudja, hogyan kell lebetűzni az "állj" szót.

S végül azt is megemlíti, hogy személyesen is találkozott Judy Hopps-szal egy vidámparkban.

Sajnos Emelie túlságosan fiatal volt ahhoz, hogy betöltse ezt a funkciót de azért készítettek egy közös képet a rendőrörs munkatársaival. A kisfiú rendőrruhát visel és biztosak vagyunk benne, hogy később kiváló tiszt lesz belőle.

Forrás: csodalatos.co

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!