8 megyére adtak ki figyelmeztetést holnapra! Itt az előrejelzés!

8 megyére adtak ki figyelmeztetést holnapra! Itt az előrejelzés!

0

Szöveges figyelmeztető előrejelzésFigyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2017.08.17. csütörtök éjféligEgy északnyugat felől érkező...

Szöveges figyelmeztető előrejelzésFigyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2017.08.17. csütörtök éjféligEgy északnyugat felől érkező elgyengülő front nyomán szerda késő délután, este az Ausztria felett kialakuló zivatarok közül kis eséllyel egy-egy átsodródhat hazánk fölé is (Sopron környéke, Alpokalja térsége), melyekhez 60 km/h-t meghaladó szél is társulhat.

Csütörtök délután az Észak-Dunántúlon (főként a Dunántúli-khg. térségében), illetve a keleti, északkeleti határvidéken esetleg szintén kialakul egy-egy gyengébb intenzitású zivatar.

A napi középhőmérséklet csütörtökön helyenként (főként a Duna-Tisza közén, délkeleten, Dunántúl keleti részén) várhatóan meghaladja a 25 fokot.

2017.08.16. 09:45 Országos Meteorológiai Szolgálat

Az ország döntő részén túlnyomóan napos, száraz idő lesz általában kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Az Észak-Dunántúlon és a keleti, északkeleti határvidéken nem zárható ki egy-egy zápor, esetleg zivatar. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás, csupán a keleti megyékben élénkülhet meg átmenetileg az északi, északkeleti szél. Esetleges zivatarfelhő környezetében viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően 12 és 19 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között valószínű.

A kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 34 fok között alakul.

Pest megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Baranya megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Bács-Kiskun megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Csongrád megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Fejér megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Győr-Moson-Sopron megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Komárom-Esztergom megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Tolna megye Jel Fok Esemény Leírás Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű.

Forrás : met.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!