2018.szeptember 25. – Telihold a Kosban – Lelked fényének és igazságának ideje!

2018.szeptember 25. – Telihold a Kosban – Lelked fényének és igazságának ideje!

2018. szeptember 25.: Telihold a Kosban - Kapcsolataink rendezése Ha egyetlen jó tanácsot kellene adnom erre a hétre, azt mondanám: merjünk...

2018. szeptember 25.: Telihold a Kosban - Kapcsolataink rendezéseHa egyetlen jó tanácsot kellene adnom erre a hétre, azt mondanám: merjünk 100%-ban hűek lenni önmagunkhoz! Rendkívül fontos, hogy – főként családi - kapcsolatainkban bátran felvállaljuk őszinte véleményünket. Ne féljünk kimondani, ha nem értünk egyet a másikkal, mert a Mérleg energiák segítségünkre lesznek abban, hogy diplomatikusan tudjuk kifejezni álláspontunkat. Ugyanakkor legyünk nyitottak arra, hogy végighallgassuk a másik felet is! Mielőtt pálcát törnénk bárki feje felett, próbáljuk meg magunkat csupán egyetlen pillanatra a másik helyébe képzelni. Ezzel új távlatok fognak megnyílni előttünk és megannyi izgalmas kérdés: én vajon mást tettem volna a helyében? Milyen megoldások voltak elérhetőek akkor és mit tehetünk most az ügy érdekében? Mi a mi szerepünk ebben az egész szituációban? Gondolkozzunk hát el a helyzeten több nézőpontból és csak utána hozzunk meg döntésünket a következő lépésről. 

Higgyétek el, ezúttal utólagosan (2 hét és 1-2-3 hónap múlva) is fontos lesz újra és újra megvizsgálnunk a mostani Telihold tanulságait, hogy alaposan átlássuk és később gyakorlatba is átültessük, ami(ke)t most megtanul(hat)unk.Legyünk nagyon-nagyon hálásak????, ha nehézségeket sodorna elénk a Telihold, mert így támogat most minket, sőt, utódainkat is az Univerzum✨Szeretettel:

Sebestyén Ági


Forrás: pozitivkisugarzas.blogspot.com

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Ne felejts el Kedvelni minket!